Succesverhalen

Met meer dan 1300 klanten wereldwijd, zijn er nog veel meer tevreden klanten die al jaren gebruik maken van Ingentis org.manager. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer klantverhalen lezen? Ga naar de site van Ingentis.

t-mobile

Al in 2004 automatiseerde T-Mobile Nederland de organigrammen met Ingentis org.manager. Eerste doel was het eenvoudig updaten en distribueren van de organigrammen én het verbeteren van de HR datakwaliteit. 

In de jaren erna zijn de diverse weergaves van het organigram van T-Mobile Nederland uitgebreid om zowel de HR-organisatie, de Ondernemingsraad én de medewerker beter van dienst te zijn. 

Vanaf 2010 is Ingentis org.manager ingezet om de diverse kleine en grote reorganisaties te ondersteunen. De simulatie-functionaliteit van Ingentis org.manager heeft ervoor gezorgd dat reorganisaties sneller uitgevoerd kunnen worden. Zowel de Ondernemingsraad als lijn management wordt tijdens deze trajecten via grafische overzichten geïnformeerd over het resultaat van de organisatiewijzigingen.

Het Deense zakelijke conglomeraat visualiseert personeel en organisatorische informatie van meer dan 60.000 werknemers in 130 landen, met de hulp van Ingentis org.manager. Een Data Quality Index (gegevens kwaliteitsindex) wordt daarnaast gebruikt om schone gegevens weer te geven. De kwaliteitsindex voor organisatie-eenheden wordt gevisualiseerd via kleurcodering (groen, geel, rood) in de Ingentis org.manager. De software is bij Maersk onder de aandacht gebracht  door een SAP-implementatiepartner. Lees hier het hele verhaal.

Maersk

Belangrijkste redenen om Ingentis org.manager te gebruiken

Ontwerp, bekijk en print snel en eenvoudig organigrammen en HR-rapportages

Simuleer organisatiewijzigingen met je internet browser

Simpele en goedkope implementatie in dagen, niet maanden

Toont kritische KPI's en complexe workforce gegevens