HR Vlootschouw

Richting het einde van het jaar staat vaak de HR Vlootschouw voor de diverse afdelingen gepland.

Dat betekent werk aan de winkel voor HR, want het lijn management verwacht wat van jou als HR-medewerker: een organigram van de afdeling en subafdelingen, wie valt onder welke manager (liefst foto erbij), de beoordelingsscores van de afgelopen jaren, RSP (relative salary position) ten opzichte van het midpoint van de salarisschaal en wie waren ook alweer de high en low performers?

Heb jij het allemaal direct klaar liggen of moet je de data bij je collega’s opvragen? Nog even los van de weergave van alle gegevens. Zoveel werk, wat bóvenop je reguliere werk komt! Wat zou het handig zijn als je al die gegevens eenvoudig in 1 overzicht beschikbaar hebt en kunt delen met jouw lijn management.

Met Ingentis org.manager is dat mogelijk! Ingentis org.manager is hét systeem om automatisch organigrammen van jouw organisatie te maken, gebaseerd op jouw HR Personeelsadministratiesysteem. En dat niet alleen; heb je de gegevens over beoordelingsscores of high en low performers in bijvoorbeeld Excel staan? Ook dat kan automatisch toegevoegd worden aan de organigrammen. Ingentis org.manager brengt meerdere gegevensbronnen samen!

Daarnaast kun je het systeem berekeningen uit laten voeren. De RSP van jouw medewerkers heb je vaak niet in je personeelsmanagementsysteem staan. 1x inregelen en Ingentis org.manager geeft je altijd de juiste RSP.

Omdat Ingentis org.manager gekoppeld staat aan je bronsysteem, zijn de organigrammen altijd up-to-date. Handig, want zo kun je op ieder moment eigenlijk een HR Vlootschouw uitvoeren!